Sushi Bar Kanpai Warszawa Białołeka

Kanpai Sushi Bar w Warszawie – o nas

Kanpai Sushi Bar powstał w maju 2008 roku, jako realizacja hobby i zamiłowania do japońskiej kuchni – przede wszystkim sushi.

„Kanpai” to japoński toast „na zdrowie”!

Wtedy w naszej okolicy nie było żadnej restauracji czy baru serwującego sushi; Białołęka intensywnie się rozwijała a my myśleliśmy o gościach, którzy ulicą Płochocińską będą jechali do Nieporętu, nad Zalew Zegrzyński a także mieszkańcach nowych osiedli: Regaty i Derby.

Kuchnia japońska jest zdrowa, lekka i smaczna. Bazuje na naturalnych składnikach. Przygotowując sushi opieramy się na sprawdzonych japońskich recepturach przygotowania ryżu Nishiki, warzyw, ryb, owoców morza. To wszystko z odrobiną chrzanu japońskiego wasabi oraz marynowanego imbiru i w przystępnej cenie.

Sushi bar Kanpai Nieporęt Sushi bar Kanpai Zegrze Sushi bar Kanpai Nieporęt Sushi Nieporęt Sushi bar Kanpai Zegrze

Postawiliśmy na prosty wystrój klasycznego japońskiego baru. Mamy młodych, wykształconych i doświadczonych kucharzy. Bogdan i Artur chętnie spełniają życzenia i zachcianki dużych i małych klientów. Dla dzieci lepią z ryżu myszki, dla dorosłych chętnie eksperymentują ze składnikami a nawet pozwalają na samodzielne zwijanie sushi.

W Kanpai Sushi Bar można zjeść szybki lunch, zabrać gotowy zestaw sushi, zjeść romantyczną kolację, spróbować japońskiego piwa czy sake, spotkać się ze znajomymi czy nawet – w bliskiej przyszłości – obejrzeć mecz.
ZOBACZ NASZE MENU »

Realizujemy zamówienia telefoniczne z dostawą lub odbiorem na miejscu.
WIĘCEJ INFORMACJI »

Świadczymy usługi cateringowe, przygotowujemy zestawy biurowe a także organizujemy szkolenia o pokazy Live Cooking zarówno dla firm, jak i osób prywatnych.
WIĘCEJ INFORMACJI »




Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress